Pomazánka ze šunkového salámu a sterilované červené papriky
- Přidat foto
-
Reklama
Mohlo by se zdát, že sterilovaná červená paprika má místo jen v budapešťské pomazánce. Rozhodně tomu tak není. K chuti vám přijde i v jiných pomazánkách. Tato je díky česneku a cibuli trošku pikantnější a můžete si ji dát i na topinky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Ve vodní lázni rozehřeji máslo, suroviny se pak lépe rozmíchají. Změklé máslo odstavím a do mísy přidám apetito a prolisovaný česnek.
2.
Cibuli, sladkou papriku a salám pokrájím na drobné kousky. Vařečkou vmíchám do směsi.
3.
Pokud je třeba ochutím solí a pepřem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
107.86 kcal |
Protein |
3.52 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.71 g
1.07 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.32 g
5.41 g
|
Reklama
Reklama