Karbanátky s čočkou
- Přidat foto
-
Reklama
Běžný recept na karbanátky můžete obohatit o výživově hodnotnou luštěninu, čočku. Luštěnina by měla být na našem talíři alespoň třikrát týdně, čočkové karbanátky jsou cestou, jak na pravidlo hezky vyzrát.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Čočku namočíme do studené vody na několik hodin. Dáme vařit do měkka. Klidně můžeme trochu rozvařit. Přebytečnou vodu scedíme.
2.
Mleté maso dáme do misky, přidáme čočku a okořeníme. Česnek prolisujeme, cibuli nakrájíme na malé kostičky. Vše smícháme. Rozklepneme obě vejce a dlouze mícháme.
3.
Tvarujeme karbanátky a na pánvi opékáme zvolna z obou stran.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 21 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
539.46 kcal |
Protein |
26.99 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
15.67 g
2.33 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
39.83 g
10.45 g
|
Reklama
Reklama