Kuře na paprice
- Přidat foto
-
Reklama
Kuřecí vývar jako polévka a kuře na paprice jako hlavní jídlo. Výborný způsob, jak ušetříte v kuchyni trochu času. Kuře na paprice můžete připravit se sladkou i se zakysanou smetanou. U nás vyhrává kombinace s tou zakysanou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na sádlo nasypeme hladkou mouku a sladkou papriku. Jakmile přestane pěnit přilijeme mléko. Do husté kaše přiléváme postupně vodu až získáme potřebnou hustotu omáčky.
2.
Omáčku ochutíme solí a pepřem, přidáme uvařené kuřecí maso. Prohřejeme a vypneme. Vmícháme zakysanou smetanu. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 25 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
374.03 kcal |
Protein |
26.98 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.10 g
4.58 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
25.19 g
11.13 g
|
Reklama
Reklama