Domácí játrové knedlíčky
- Přidat foto
-
Reklama
Játrové knedlíčky je sice možné koupit, ale nic se nevyrovná chuti doma připraveným. I když vyžadují trochu práce, vyplatí se to. Připravte si jich více a pak stačí dát do mrazničky pro příští polévku.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kuřecí játra propereme a dáme je do větší misky. Prošleháme tyčovým mixérem.
2.
Na másle osmažíme cibuli pokrájenou na drobné kostičky. Necháme mírně zchladnout a přimícháme do jater. Směs okořeníme a přidáme prolisovaný česnek a vejce.
3.
Důkladně promícháme a začneme postupně přisypávat strouhanku. Směs musí držet hezky pohromadě a musí trochu lepit. Část strouhanky si necháme na obalení.
4.
Ze směsi tvarujeme knedlíčky, ty obalujeme ve strouhance.
5.
Vhodíme do vařící polévky a na mírném varu vaříme asi 15 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 25 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 6 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
187.07 kcal |
Protein |
8.34 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
15.29 g
1.93 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
9.63 g
5.03 g
|
Reklama
Reklama