Kyselice s klobásou
- Přidat foto
-
Reklama
Polévka z kysaného zelí a se zakysanou smetanou patří k oblíbeným pokrmům. Připravuje se v nejrůznějších obměnách už desítky let. Kdo má rád houby může je přidat. Výborná je i s uzeným masem místo klobás.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Na kostičky pokrájím brambory a dám vařit. Z lednice vytáhnu zakysanou smetanu, aby měla pokojovou teplotu.
2.
Do jiného hrnce dám kysané zelí, zaleju vodou a přidám koření kromě soli. Nakrájím klobásy na drobné kostičky a přidám k zelí. Zvolna vařím, dokud zelí nezměkne.
3.
K hotovému zelí přidám hotové brambory. Kysanou smetanu smíchám v misce s hladkou moukou a přimíchám do polévky. Ochutnám a přidám podle potřeby sůl. Povařím asi 5 minut a můžu podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 14 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
263.11 kcal |
Protein |
7.08 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
27.01 g
3.35 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.68 g
5.01 g
|
Reklama
Reklama