Šneci z listového těsta
- Přidat foto
-
Reklama
Kdo by je nemiloval. Šneci z listového těsta jsou perfektní chuťovkou, která hned zmizí z talíře. Proč? Protože nejlepší jsou ještě teplé! Dají se připravit na 100 a více způsobů. Toto je má oblíbená úprava.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rozválíme listové těsto a rozdělíme na dva díly. Připravíme si nátěr z olivového oleje, protlaku, prolisovaného česneku, kečupu a oregana. Natíráme v silnější vrstvě na těsto, okraje necháme volné.
2.
Poklademe vysočinou, nakrájenou cibulí a kysaným zelím. Dáme polovinu nastrouhaného sýra a zavineme do rolády. Stejně postupujeme u druhé poloviny. Dobře utěsníme okraje. Rozkrájíme na kolečka silná asi 1,5 cm.
3.
Kolečka dáme na plech s pečícím papírem a posypeme druhou polovinou sýra. Dáme zapéct do rozehřáté trouby do zlatova.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 38 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
1,068.79 kcal |
Protein |
31.79 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
54.50 g
6.32 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
80.09 g
25.92 g
|
Reklama
Reklama