Zeleninový salát s černou čočkou

Kdo ještě nevyzkoušel v kuchyni černou čočku měl by to co nejrychleji napravit. Je mnohem chutnější než obvyklá varianta čočky. Perfektně se hodí i do salátů.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Černou čočku uvaříme s trochou soli, scedíme a necháme vychladnout.
2.
Omyjeme salát a ředkvičky a nakrájíme do mísy. Přidáme nakrájenou okurku bez slupky.
3.
V misce si připravíme dresink smícháním olivového oleje, hořčice, citrónové šťávy, soli a cukru. Promícháme se zeleninou.
4.
Přisypeme černou čočku a podáváme s pečivem.

Od: Iva V, 9.2.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 23 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
224.77 kcal
Protein
5.21 g
Sacharidy
z toho cukr
16.83 g
9.55 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.90 g
1.98 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama