Zeleninový salát s černou čočkou
- Přidat foto
-
Reklama
Kdo ještě nevyzkoušel v kuchyni černou čočku měl by to co nejrychleji napravit. Je mnohem chutnější než obvyklá varianta čočky. Perfektně se hodí i do salátů.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Černou čočku uvaříme s trochou soli, scedíme a necháme vychladnout.
2.
Omyjeme salát a ředkvičky a nakrájíme do mísy. Přidáme nakrájenou okurku bez slupky.
3.
V misce si připravíme dresink smícháním olivového oleje, hořčice, citrónové šťávy, soli a cukru. Promícháme se zeleninou.
4.
Přisypeme černou čočku a podáváme s pečivem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
224.77 kcal |
Protein |
5.21 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
16.83 g
9.55 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.90 g
1.98 g
|
Reklama
Reklama