Mazací sýr z mandlí
- Přidat foto
-
Reklama
Oříškový sýr, tentokrát z mých oblíbených mandlí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Všechny ingredience rozmixujeme dohladka.
2.
Připravíme si misku, plátno nebo buničinu a sítko. Pokud nemáte, postačí čistá utěrka.
3.
Na misku položíme sítko, do sítka rozprostřeme utěrku a do ní přelijeme krémovou hmotu. Utěrku zagumičkujeme a dáme na 12 hodin do ledničky odkapávat (nejlépe přes noc), aby odkapala přebytečná voda.
4.
Po 12 hodinách si předehřejeme na 180°C troubu a buď vyjmeme z utěrky a přesuneme do pečící formičky, nebo překlopíme na plech tak, aby kulatý hladký okraj byl nahoru.
5.
Pečeme asi 40 minut, dokud nemá sýr zlatavou barvu a na vrchu kůrku.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 13 hod celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
246.13 kcal |
Protein |
5.22 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.70 g
1.49 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
23.65 g
2.50 g
|
Reklama
Reklama