Zapečená zelenina se smetanou
- Přidat foto
-
Reklama
Rychlý oběd s pár ingrediencemi a chutná báječně.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Mraženou směs povaříme ve vroucí vodě s bujónem na skus.
2.
Čedar nastrouháme nahrubo. Papriku, pepř a trochu soli vmícháme metličkou do smetany.
3.
Zeleninu slujeme a vložíme do zapékací misky. Posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou. Pečeme v předem vyhřáté troubě na 200 °C cca 20 minut, dokud není sýr dozlatova.
4.
Podáváme jen tak, popř. s vařenými bramborami. Zapečená zelenina chutná výborně i studená.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Sarrien |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 53 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
701.90 kcal |
Protein |
23.58 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.80 g
3.46 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
61.69 g
37.34 g
|
Reklama
Reklama