Pomazánka ze sterilovaných žampionů

Pomazánka ze sterilovaných žampionů má příjemně nakyslou chuť. Na pečivu už není třeba další ingredience, pomazánka úplně stačí. Kdo má rád ostrou chuť, přidá do pomazánky špetku chilli.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Žampiony smícháme s nastrouhanou okurkou a promixujeme tyčovým mixérem s tradičním pomazánkovým.
2.
Na kostičky nakrájíme slaninu a opečeme na pánvi. Část přidáme do pomazánky, část necháme na ozdobení pomazánky nebo chuťovek.

Od: Iva V, 14.2.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 15 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
198.99 kcal
Protein
4.87 g
Sacharidy
z toho cukr
2.47 g
1.18 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
18.67 g
9.49 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama