Sardinková pomazánka z pomazánkového másla
- Přidat foto
-
Reklama
Rybičková pomazánka s výraznou chutí nesmí chybět na žádné oslavě. Není třeba ji ničím na chuťovkách doplňovat, stačí jen kousek kyselé okurky.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Celý obsah sardinkové konzervy rozšleháme tyčovým mixérem s apetitem a tradičním pomazánkovým. Dlouze šleháme do hladka.
2.
Cibuli nakrájíme na drobné kousky a vmícháme do pomazánky vařečkou. Osolíme a opepříme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 10 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 19 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
233.49 kcal |
Protein |
10.58 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
6.21 g
3.84 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.35 g
10.99 g
|
Reklama
Reklama