Hovězí maso s loupanými rajčaty
- Přidat foto
-
Reklama
Chuťově nejoblíbenější druh masa, a přesto se na našich talířích objevuje velmi zřídka. Na vině je především nutnost dlouhé úpravy. Když ji ale podstoupíte, čeká vás úžasná dobrota. Třeba s loupanými rajčaty.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso očistíme, omyjeme a rozkrájíme na větší kostky. Osolíme, opepříme, zasypeme lžící papriky.
2.
Nakrájíme cibuli, a opečeme ji na rozehřátých 2 lžících sádla. Přidáme hovězí maso a zprudka opečeme z jedné strany. Otočíme maso a podlijeme vodou do 2/3 směsi. Přidáme druhou lžíci papriky a dusíme na mírném stupni. Doba dušení masa se blíží 3 hodinám. Průběžně doléváme vodu.
3.
Až je maso měkké, slejeme přes cedník vývar. Rozehřejeme 2 lžíce sádla a přidáme 2 lžíce hladké mouky. Necháme zpěnit a zalejeme vývarem. Podle hustoty přidáváme vodu.
4.
Do základu přidáme celou konzervu loupaných krájených rajčat. Ochutíme oreganem a podáváme s těstovinami.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 3 hod 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 50 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
381.19 kcal |
Protein |
20.90 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
25.96 g
13.28 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
43.24 g
10.29 g
|
Reklama
Reklama