Hermelínový salát
- Přidat foto
-
Reklama
Kdo jednou vyzkouší, jak výborně chutná domácí hermelínový salát, už jej žádný kupovaný neosloví. Můžete jej připravit i jako pohoštění pro hosty.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Uvaříme vejce natvrdo a oloupeme. Nakrájíme do misky na drobné kousky. Přidáme nakrájené hermelíny, cibuli a šunku. Vše krájíme na stejnou velikost.
2.
Přidáme majonézu, kapii. Zamícháme. Žloutky dobře promačkáme vidličkou. Můžeme přilít trochu nálevu z kapie.
3.
Ochutíme pepřem. Sůl přidáme podle potřeby, obvykle není nutná.
4.
Necháme v lednici uležet do druhého dne.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 27 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
304.78 kcal |
Protein |
16.63 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
2.78 g
0.97 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
25.07 g
9.96 g
|
Reklama
Reklama