Hermelínový salát

Kdo jednou vyzkouší, jak výborně chutná domácí hermelínový salát, už jej žádný kupovaný neosloví. Můžete jej připravit i jako pohoštění pro hosty.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Uvaříme vejce natvrdo a oloupeme. Nakrájíme do misky na drobné kousky. Přidáme nakrájené hermelíny, cibuli a šunku. Vše krájíme na stejnou velikost.
2.
Přidáme majonézu, kapii. Zamícháme. Žloutky dobře promačkáme vidličkou. Můžeme přilít trochu nálevu z kapie.
3.
Ochutíme pepřem. Sůl přidáme podle potřeby, obvykle není nutná.
4.
Necháme v lednici uležet do druhého dne.

Od: Iva V, 25.2.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 27 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
304.78 kcal
Protein
16.63 g
Sacharidy
z toho cukr
2.78 g
0.97 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
25.07 g
9.96 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama