Vepřový závitek s kysaným zelím
- Přidat foto
-
Reklama
Komu chutná kysané zelí a mrzí ho, že si jej umí připravit jen v podobě vepřo knedlo zelo může zkusit vepřové závitky. Skvěle chutnají s bramborovou kaší.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Kotlet zbavíme kostí a důkladně rozklepeme. Osolíme a opepříme z obou stran.
2.
Z jedné strany natřeme hořčicí a na okraj naskládáme kysané zelí.
3.
Stočíme do závitku, uchytíme párátky nebo omotáme nití.
4.
Do pekáče dáme rozehřát sádlo, přidáme nakrájenou cibuli a závitky. Podlijeme trochou vody a pečeme asi 1 hodinu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 31 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
275.89 kcal |
Protein |
36.26 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.53 g
3.40 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
10.36 g
2.66 g
|
Reklama
Reklama