Kotlety s anglickou slaninou a sýrem s pečenými bramborami
- Přidat foto
-
Reklama
Čekáte návštěvu na oběd? Vyzkoušejte jednoduchý a rychlý recept na kotlety s pečenými bramborami. Zajisté sklidíte úspěch.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Brambory oloupeme, umyjeme a nakrájíme na osminky. Rozložíme na plech, zakápneme olejem, osolíme, opepříme a posype rozmarýnem. Pečeme cca 20 minut v předem vyhřáté troubě na 200 °C.
2.
Plátky kotlet důkladně umyjeme pod tekoucí vodou a osušíme papírovými utěrkami. Hranou dlaně mírně naklepeme. Posypeme kořením adžika z obou stran. Vložíme do kastrůlku a zalijeme olejem. Necháme marinovat nejlépe přes noc.
3.
Na pánvi rozehřejeme olej. Plátky masa zprudka osmažíme z obou stran. Hotové maso vyjmeme a do téže pánve dáme zlehka osmažit anglickou slaninu.
4.
Na každý plátek masa dáme dva plátky anglické slaniny a plátek Čedaru. Necháme cca 5 minut zapéct v troubě.
5.
Do pánve, ve které jsme připravovali maso a slaninu, nalijeme smetanu. Promícháme, přisolíme a slijeme do hrníčku.
6.
Kotlety podáváme s pečenými bramborami zalité smetanovou šťávou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Sarrien |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 58 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
936.45 kcal |
Protein |
58.27 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
83.65 g
5.71 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
36.97 g
14.46 g
|
Reklama
Reklama