Můj cestovní salát
- Přidat foto
-
Reklama
Jelikož snad kromě velkých měst jako Praha, Brno apod., nejsou restaurace moc vegan friendly, musím skoro pořád přemýšlet, co sebou k jídlu. Tento salát je rychlý a prakticky se dá stále měnit a jistě ho ocení i ostatní, ne jen já.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Dáme vařit cizrnu (kterou jsme měli přes noc namočenou ve vodě) a zároveň vaříme i těstoviny. Případně si otevřeme plechovku s cizrnou a propláchneme od nálevu.
2.
Pokud máme domácí hummus nebo kupovaný, dáme do mističky a trochu naředíte s vodou, aby měl tekutější strukturu a lépe se promíchal s ostatními surovinami.
3.
Kašičku nalijeme na dno zavařovačky, nebo jakékoliv jiné mističky.
4.
Až se nám dovaří cizrna i těstoviny, scedíme a propláchneme vodou.
5.
Nakrájíme veškerou zeleninu na kostičky a poté vrstvíme. Salát, paprika, cizrna, cizrnu posolíme a opepříme (případně okořeníme oblíbeným kořením), okurka, těstoviny, kukuřice a dozdobíme nasekanou bazalkou.
6.
Před jídlem „zašejkujeme“ zavařovačkou a užíváme lehkého ale sytého jídla.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 40 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 23 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
142.80 kcal |
Protein |
4.98 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
23.28 g
6.08 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
1.11 g
0.22 g
|
Reklama
Reklama