Salát s pečenou červenou řepou a bramborami
- Přidat foto
-
Reklama
Skvělým tipem na večeři je tento salát podávaný zatepla.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Troubu předehřejeme na 200 °C. Plech vyložíme pečícím papírem.
2.
Brambory a červenou řepu oloupeme, umyjeme a nakrájíme na plátky. Rozložíme na plech, zakapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a vydatně okořeníme rozmarýnem. Pečeme doměkka. Cca 15 minut z jedné strany a 15 minut z druhé strany.
3.
Polníček propláchneme a rozložíme na talíře. Přidáme omytá a rozpůlená rajčata. Upečené brambory a řepu.
4.
V hrnečku smícháme pomerančovou šťávu, sůl, pepř, hořčici a dvě lžíce olivového oleje. Dobře promícháme a zalijeme jím hotový salát.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 45 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Sarrien |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
295.39 kcal |
Protein |
5.37 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
33.29 g
10.47 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
13.96 g
1.94 g
|
Reklama
Reklama