Pečená marinovaná krkovice
- Přidat foto
-
Reklama
Pečená krkovice je výborný, šťavnatý kousek masa. Když ji před pečením naložíte do některé z marinád bude mít výbornou chuť a bude krásně měkká. K nedělnímu obědu se hodí perfektně.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Krkovici nakrájíme na plátky. V uzavíratelné míse smícháme olej s kořením a přidáme prolisovaný česnek.
2.
Plátky ponoříme do marinády a mísu uzavřeme. Necháme 24 hodin naložené a občas promícháme nebo protřepeme.
3.
Předěláme do pekáče i s marinádou, osolíme, trochu podlijeme a pečeme na mírnou teplotu alespoň 2 hodiny. Kontrolujeme a podléváme vodou.
4.
Podáváme s těstovinami nebo bramborovou kaší.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 2 hod celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 39 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
602.42 kcal |
Protein |
35.26 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.25 g
0.59 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
49.31 g
8.81 g
|
Reklama
Reklama