Květákový salát s kukuřicí

Květák je skvělý v teplé i ve studené kuchyni. Důkladně omytý je výborný do salátů. Nálev na tento salát je nutné uvařit, proto počítejte s dobou na vychladnutí.

Reklama

Ingredience

Nálev

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Květák rozdělíme na co nejmenší kousky. Větší stopky rozkrájíme. Dáme do mísy a důkladně omyjeme. Přidáme kukuřici.
2.
Připravíme si nálev. V hrnci svaříme vodu s ostatními ingrediencemi. Necháme jen krátce přejít varem, probublat.
3.
Až je nálev vlažný přelejeme jím květák s kukuřicí. Dáme do lednice vychladit na alespoň jednu hodinu.
4.
Před podáváním vylejeme nálev a necháme ho jen malé množství v servírovacích miskách.

Od: Ráďa 78, 8.4.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 15 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 19 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
237.21 kcal
Protein
4.54 g
Sacharidy
z toho cukr
19.90 g
12.25 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
14.83 g
2.24 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama