Kefírová buchta s krémem
- Přidat foto
-
Reklama
Jednoduchá nadýchaná buchta vás překvapí rychlostí přípravy a svou vynikající chutí. Zejména díky krému, který se stane vaším oblíbeným už po prvním kousnutí.
Reklama
Ingredience
Na krém
Na posypání
Postup přípravy
1.
Vejce ušleháme s cukrem do pěny. Přidáme olej, kefír a promícháme.
2.
Ořechy nasekáme nožem na drobné kousky, smícháme v jiné míse s moukou, sodou a kakaem. Nasypeme do směsi s vejci a smícháme.
3.
Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme na 180 stupňů asi 30 minut.
4.
Necháme vychladnout a připravíme krém. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu, přidáme zakysanou smetanu a promícháme. Natřeme na vychladlou buchtu.
5.
Ozdobíme sypáním.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod celkem |
Množství: | 15 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
385.65 kcal |
Protein |
5.37 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
41.60 g
25.24 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
21.73 g
5.88 g
|
Reklama
Reklama