Rostlinný smažák
- Přidat foto
-
Reklama
Je zvláštní, že jsem nikdy obalovaný sýr nevyhledávala, ale když jsem objevila nejlepší sýr značky Green Vie , musela jsem vyzkoušej klasický smažák jako od maminky 🙂
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Oloupeme, omyjeme a nakrájíme brambory. Dáme vařit v osolené vodě a posypeme kmínem.
2.
Sýr rozkrojíme na 4 kousky a začneme obalovat v trojobalu.
3.
Obaluji v cizrnové mouce, pak v hrašce, kterou jsem si připravila místo vajíčka dle návodu na obalu (hraška + voda) a v poslední misce si zase nakombinuji hrašku a cizrnovou mouku.
4.
Sýr není potřeba obalovat dvakrát, tento sýr se neroztéká jako klasický.
5.
Na oleji pak osmažíme z každé strany asi 2 minuty.
6.
Podáváme se zeleninou, případně s vegan tatarkou, ale byla by škoda eliminovat chuť skvělého sýru 🙂
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 52 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
603.90 kcal |
Protein |
6.78 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
71.50 g
2.33 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
30.53 g
26.38 g
|
Reklama
Reklama