Pomazánka ze sterilovaných fazolí

Tradiční úprava luštěnin nakyselo s volským okem není zrovna oblíbený pokrm. Luštěniny do jídelníčku můžete zařadit i jinak. V podobě chutné a hebké pomazánky. Je hotová za pár minut a neostrou variantu si oblíbí i děti.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Sterilované fazole v rajčatové omáčce dejte do misky a prošlehejte tyčovým mixérem. Přidejte změklé máslo a rajčatový protlak a znovu šlehejte. Ochuťte lžičkou soli a lžičkou pepře.
2.
Cibuli nakrájejte nadrobno a vmíchejte do pomazánky vařečkou.
3.
Nechte alespoň 20 minut v lednici poté podávejte s pečivem.

Od: Iva V, 7.5.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 10 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
298.44 kcal
Protein
6.11 g
Sacharidy
z toho cukr
18.19 g
7.71 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
21.38 g
13.07 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama