Rychlá buchta do chlebové formy
- Přidat foto
-
Reklama
Máte 10 minut času, při ruce kuchyňského robota a na troubě časovač? Pak můžete mít výbornou buchtu za 10 minut. Před odchodem do práce stačí dát péci a po návratu domů si u kávy pochutnáte.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vejce s cukrem a vanilkovým cukrem dáme do mixéru a začneme šlehat. Postupně přidáme vodu a olej.
2.
V jiné míse smícháme mouku a prášek do pečiva. Po 5 minutách šlehání přidáme k těstu a prošleháme na menší rychlost. Pokud je těsto husté, přidáme trochu vody.
3.
Vezmeme formu na biskupský chlebíček a vyložíme ji pečícím papírem. Ustřihněte požadovanou velikost pečícího papíru a zmuchlejte jej pod proudem tekoucí vody. Potom se vám forma vyloží snadno.
4.
Do formy vlijeme hotové těsto a rozetřeme od středu více k okrajům. Dáme péct. Pekla jsem na 200 stupňů s horkovzduchem asi 45 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 4 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
333.38 kcal |
Protein |
5.31 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
52.19 g
30.07 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
11.19 g
1.85 g
|
Reklama
Reklama