Rychlá buchta do chlebové formy

Máte 10 minut času, při ruce kuchyňského robota a na troubě časovač? Pak můžete mít výbornou buchtu za 10 minut. Před odchodem do práce stačí dát péci a po návratu domů si u kávy pochutnáte.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vejce s cukrem a vanilkovým cukrem dáme do mixéru a začneme šlehat. Postupně přidáme vodu a olej.
2.
V jiné míse smícháme mouku a prášek do pečiva. Po 5 minutách šlehání přidáme k těstu a prošleháme na menší rychlost. Pokud je těsto husté, přidáme trochu vody.
3.
Vezmeme formu na biskupský chlebíček a vyložíme ji pečícím papírem. Ustřihněte požadovanou velikost pečícího papíru a zmuchlejte jej pod proudem tekoucí vody. Potom se vám forma vyloží snadno.
4.
Do formy vlijeme hotové těsto a rozetřeme od středu více k okrajům. Dáme péct. Pekla jsem na 200 stupňů s horkovzduchem asi 45 minut.

Od: Iva V, 11.5.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 1 hod celkem
Množství: 10 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 4 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
333.38 kcal
Protein
5.31 g
Sacharidy
z toho cukr
52.19 g
30.07 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
11.19 g
1.85 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama