Makrelová pomazánka s tvarohem
- Přidat foto
-
Reklama
Uzenou makrelu rychle proměníte v nadýchanou pomazánku s jemnou chutí. Díky kombinaci tvarohu a sladšího kečupu má velmi příjemnou chuť. Tuto rybí pomazánku si rychle oblíbí i děti, protože do ní nepatří dětmi neoblíbená cibule.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso z uzené makrely obereme, zbavíme kůže a kostí. Přidáme změklé máslo a tvaroh a dlouze šleháme.
2.
Ochutíme solí a pepřem a postupně zašleháme kečup. Domácí kečup bývá sladší, množství regulujte podle chuti.
3.
Nejlépe chutná pomazánka s čerstvým chlebem a rajčetem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 10 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
210.19 kcal |
Protein |
10.40 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
3.39 g
2.83 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
17.41 g
10.12 g
|
Reklama
Reklama