Vepřové kostky se zeleninou
- Přidat foto
-
Reklama
Některé vepřové maso bývá suché a je nutné si pečlivě vybrat úpravu. Například pro vepřovou plec. Vepřová plec chutná výborně se zeleninovou směsí, koření jí propůjčí mírnou pikantnost.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Vepřové maso nakrájíme na kostičky a smícháme v míse se sójovou omáčkou a kořenící směsí čína. Necháme alespoň 20 minut v pokojové teplotě.
2.
Nakrájíme lahůdkovou cibuli i s natí, umyjeme a nakrájíme červenou papriku.
3.
Rozehřejeme sádlo, přidáme cibuli a maso a důkladně promícháme. Zprudka a krátce orestujeme a podlijeme vodou. Přidáme červenou papriku, přikryjeme poklicí a dusíme alespoň 1,5 hodiny.
4.
Podáváme s rýží, omáčku je možné zahustit hladkou moukou, ale není to nutné.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 2 hod celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 29 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
312.14 kcal |
Protein |
28.73 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.39 g
3.77 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
18.76 g
6.43 g
|
Reklama
Reklama