Brokolicová polévka
- Přidat foto
-
Reklama
Polévka, která krásně hraje barvami a výborně chutná. Brokolice je výborným zdrojem vitaminu C, draslíku a vlákniny, proto bychom ji do jídelníčku měli zařadit mnohem častěji.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rozehřejeme olej a přidáme celozrnnou mouku. Rychle promícháme, necháme zpěnit a zalejeme vodou. Získáme hustější kaši, která bude základem na polévku. Dolejeme vodu podle toho, jakou hustotu chceme pro výslednou polévku.
2.
Do základu přidáme brambory, nakrájenou mrkev a kousky brokolice. Přiklopíme poklicí a vaříme do změknutí brambor a brokolice.
3.
Ochutíme vegetou, přisolíme a připepříme. Můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 8 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
187.41 kcal |
Protein |
5.33 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
24.19 g
3.30 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
6.32 g
0.91 g
|
Reklama
Reklama