Cibulová polévka s fazolemi
- Přidat foto
-
Reklama
Jarní cibulka má výbornou jemnou chuť, a proto se dokonale hodí nejen do pomazánek, ale i do polévek. Dobře chutná s fazolkami nebo jinou luštěninou. Je krásně hustá, zachutná vám i k večeři.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Fazole si na noc namočíme. Druhý den vylejeme vodu, dáme novou a dáme vařit do změknutí.
2.
Cibule očistíme a nakrájíme i s natí. Mrkev a petržel oškrábeme a nakrájíme na kolečka. Brambory oškrábeme a nakrájíme na kostičky.
3.
V hrnci rozehřejeme sádlo a dáme mouku. Promícháme a zalijeme vodou nebo kuřecím vývarem. Okořeníme a přidáme nakrájenou zeleninu.
4.
Vaříme do změknutí zeleniny. Nakonec vmícháme uvařené fazolky bez vývaru.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 45 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
204.19 kcal |
Protein |
5.06 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
22.89 g
3.15 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.90 g
3.42 g
|
Reklama
Reklama