Hovězí s loupanými rajčaty
- Přidat foto
-
Reklama
Dobře připravené hovězí maso se hodí ke každé příloze. Když jej zkombinujeme s jemnou chutí loupaných rajčat a bazalky máte výbornou směs na špagety.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hovězí maso nakrájíme na kostičky, cibuli na proužky. Rozehřejeme sádlo a dáme orestovat cibuli. Přidáme nakrájené hovězí maso, okořeníme solí, pepřem, paprikou a grilovacím kořením, dobře promícháme a podlijeme vodou.
2.
Snížíme teplotu, přikryjeme poklicí a dusíme asi 2 až 3 hodiny. V případě potřeby dolijeme vodu.
3.
Ke konci dušení dolejeme trochu vody a vytvoříme základ na omáčku. Do směsi vmícháme sterilovaná rajčata i se šťávou. Ochutíme cukrem a bazalkou a dobře promícháme.
4.
Vedle v hrnci si rozehřejeme olej a přidáme mouku. Dobře promícháme a necháme zpěnit. Zpěněnou směs vmícháme do masa s rajčaty a zahustíme omáčku.
5.
Uvaříme špagety a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 3 hod 20 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 52 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
599.49 kcal |
Protein |
32.67 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.49 g
9.65 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
37.59 g
13.88 g
|
Reklama
Reklama