Rajčatovo-cizrnové kari
- Přidat foto
-
Reklama
Taky to máte občas tak, že nakoupíte nějakou surovinu ve množství, které se nedá normálně zpracovat? Já to přehnala s rajčaty a kokosovým mlékem 🙂
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cibulku nakrájíme na kostičky a rajčátka na menší kousky.
2.
Mezitím si rozpálíme olivový olej ve větší pánvi a přidáme cibulku, kterou necháme asi 5 minut smažit.
3.
Mezitím si rozpálíme olivový olej ve větší pánvi a přidáme cibulku, kterou necháme asi 5 minut smažit.
4.
K cibulce přidáme rajčátka a necháme dalších 5 minut smažit za občasného míchání, dokud trochu nezměknout.
5.
Poté přidáme kokosové mléko, koření, osolíme a opepříme.
6.
Prolisujeme stroužky česneku a zázvor.
7.
Přidáme cizrnu.
8.
Na mírném plameni povaříme pár minut, aby se všechny suroviny krásně provoněly.
9.
Podáváme s rýží, ozdobené čerstvými cherry rajčátky a bazalkou.
10.
Pokud chcete mít omáčku hustší, tak zahustíme jíškou, nebo solamylem.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 26 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
519.21 kcal |
Protein |
11.42 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
55.10 g
8.48 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
26.36 g
21.48 g
|
Reklama
Reklama