Candát s hořčičnou omáčkou
- Přidat foto
-
Reklama
Vyzkoušejte dietní oběd. Hořčičná omáčka dodá rybě vynikající chuť.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Mrkev, celer a petržel oškrábeme, umyjeme a nakrájíme na tenké hranolky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rybu očistíme a papírovým ubrouskem osušíme.
2.
Ve velkém hrnci rozpálíme lžíci másla. Cibuli osmažíme, zalijeme vínem a vývarem. Přidáme pepř a bobkový list a osolíme. Rybu vložíme do vinného roztoku a vaříme 10 minut.
3.
Na velké pánvi rozehřejeme lžíci másla a nakrájenou zeleninu osmahneme. Rybu vyjmeme z hrnce a položíme do pánve na zeleninu. Přikryjeme poklicí, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Vinný roztok slijeme přes sítko a cca 400 ml tekutiny ponecháme stranou.
4.
V kastrůlku rozehřejeme zbytek másla, zasypeme moukou a lehce osmažíme. Přilijeme smetanu a vinný roztok. Povaříme 10 minut. Poté přidáme hořčici a nasekaný kopr. Osolíme, opepříme a dle chuti ocukrujeme.
5.
Rybu servírujeme se zeleninou a omáčkou. Jako příloha se hodí vařené brambory nebo rýže.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 40 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Sarrien |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 168 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
556.04 kcal |
Protein |
56.42 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
15.82 g
6.57 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
27.73 g
17.07 g
|
Reklama
Reklama