Chlebové chipsy se sýrovým dipem
- Přidat foto
-
Reklama
Tento recept jsem začala připravovat jako způsob, jak zužitkovat starší chleba. Nakonec se z něj stala oblíbená pochoutka k pivu a vínu.
Reklama
Ingredience
Dip
Postup přípravy
1.
Ostrým nožem nakrájet starší chleba na velmi tenké plátky. Asi 1 až 2 mm. Rozmíchat olej, sůl a prolisovaný česnek. Kuchyňským štětcem natřít na chleby z obou stran.
2.
Rozehřejte troubu, nastavte program grilování s cirkulací a pečte na 190 asi 7 minut.
3.
Mezitím si připravte dip. Kyselou smetanu smíchat s drobně nastrouhaným eidamem. Podle chuti můžete přisolit.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 15 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 15 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
474.48 kcal |
Protein |
11.35 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
27.58 g
5.41 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
35.40 g
13.55 g
|
Reklama
Reklama