Losos v těstíčku
Někdy se steak z lososa nepodaří podle představ a maso je vysušené. Už nikdy více! Díky těstíčku jemné chuti zůstane ryba hezky šťavnatá.
Reklama
Postup přípravy
1.
Maso posolíme z obou stran a pokapeme citrónovou šťávou. Necháme chvíli v pokojové teplotě. Množství soli je na rybu i na těstíčko, ale můžete mírně přidat.
2.
Vejce, mouku, kyselou smetanu, papriku, sůl a pepř prošleháme vidličkou.
3.
V těstíčku obalujeme čerstvé podkovy z lososa.
4.
Rozehřejeme máslo a vložíme na pánev. Snížíme teplotu a smažíme asi 7 minut z každé strany.
5.
Podáváme s brambory.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
423.55 kcal |
Protein |
36.41 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
7.26 g
0.83 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
28.47 g
12.91 g
|
Reklama
Reklama