Zelný salát s květákem
- Přidat foto
-
Reklama
Příjemně kyselý zelný salát, který se výborně hodí k hlavnímu jídlu. Můžete servírovat jako side salát, ale umí i nahradit bramborovou nebo rýžovou přílohu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Zelí nakrájíme na drobné nudličky nebo nastrouháme na hrubém struhadle. Dáme do misky, přidáme citronovou šťávu, sůl a olej.
2.
Rukou promačkáváme a promícháváme asi 20 min, zelí pustí šťávu a bude křehké. Šťávu vylijeme.
3.
Omytý květák a ředkvičky nakrájíme na drobné kousky a smícháme se salátem. Dáme vychladit.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 16 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
209.29 kcal |
Protein |
4.92 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.08 g
10.44 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.03 g
2.06 g
|
Reklama
Reklama