Zeleninová polévka s pohankou
- Přidat foto
-
Reklama
Lehká a svěží zeleninová polévka do které nepatří žádné zahušťování. Díky řapíkatému celeru a kopru je hezky voňavá.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Zelí nakrájíme na proužky, květák rozebereme na růžičky. Propláchneme na cedníku.
2.
Dáme do velkého hrnce, zalejeme vodou a přivedeme k varu. Nakrájíme řapíkatý celer a přidáme do hrnce. Mrkev očistíme, nakrájíme na kolečka a dáme také do polévky.
3.
Vhodíme bujóny a ochutíme solí. Přidáme prolisovaný česnek.
4.
Až se polévka začne vařit, snížíme teplotu a přidáme pohanku. Společně vaříme asi 10 minut.
5.
Nasekáme kopr a přidáme do polévky. Vaříme asi 5 minut a vypneme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 10 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 5 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
69.77 kcal |
Protein |
2.99 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.52 g
4.04 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
0.78 g
0.23 g
|
Reklama
Reklama