Rajčatová pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Jemná pomazánka na chuťovky, která vyjde jen na pár drobných. Nejlépe chutná s pikantním salámem nebo výraznější chutí sýru.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Brambory oškrábeme a uvaříme. Rajčatový protlak smícháme s majonézou, pepřem, solí a chilli.
2.
Vychladlé brambory přidáme ke směsi a prošleháme tyčovým mixérem.
3.
Cibuli nakrájíme na drobné kousky a vmícháme vařechou.
4.
Cherry rajčátka pokrájíme na kostičky a vmícháme i se šťávou do pomazánky.
5.
Podle chuti rajčat je možné přidat cukr. Rozmíchejte jej ve lžíci vody. Můžete dochutit oreganem, ale záleží, s čím budete pomazánku servírovat. Měla by být jemně pikantní a nepřehlušit chuť ostatních přísad na chuťovce.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 8 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 7 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
140.40 kcal |
Protein |
2.83 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
18.32 g
2.44 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
5.36 g
0.85 g
|
Reklama
Reklama