Zapékané těstoviny s bešamelovou omáčkou

Těstoviny a bešamelová omáčka patří rozhodně k sobě. Dávají možnost nespočtu chuťových kombinací a variant přitom vždy dopadnou výborně.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Těstoviny uvaříme do poloměkka, al dente. Dáme do zapékací misky. Žampiony očistíme a rozkrájíme. Uzené maso nakrájíme na nudličky. Na pánev dáme rozehřát olej, přidáme žampiony a uzené maso a restujeme. Přisypeme propláchnutý špenát.
2.
Ochutíme prolisovaným česnekem a bazalkou.
3.
Ochucenou směs přidáme na těstoviny.
4.
V hrnci rozehřejeme máslo na střední stupeň. Nasypeme mouku a necháme zpěnit. Zalijeme mlékem a rozmícháme. Ochutíme solí. Omáčkou zalijeme těstoviny.
5.
Nahoru nastrouháme sýr a dáme na 20 minut zapéct.

Od: Ráďa 78, 17.6.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min celkem
Množství: 2 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 47 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
713.21 kcal
Protein
33.60 g
Sacharidy
z toho cukr
69.57 g
10.00 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
31.39 g
16.39 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama