Zapékané těstoviny s bešamelovou omáčkou
- Přidat foto
-
Reklama
Těstoviny a bešamelová omáčka patří rozhodně k sobě. Dávají možnost nespočtu chuťových kombinací a variant přitom vždy dopadnou výborně.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Těstoviny uvaříme do poloměkka, al dente. Dáme do zapékací misky. Žampiony očistíme a rozkrájíme. Uzené maso nakrájíme na nudličky. Na pánev dáme rozehřát olej, přidáme žampiony a uzené maso a restujeme. Přisypeme propláchnutý špenát.
2.
Ochutíme prolisovaným česnekem a bazalkou.
3.
Ochucenou směs přidáme na těstoviny.
4.
V hrnci rozehřejeme máslo na střední stupeň. Nasypeme mouku a necháme zpěnit. Zalijeme mlékem a rozmícháme. Ochutíme solí. Omáčkou zalijeme těstoviny.
5.
Nahoru nastrouháme sýr a dáme na 20 minut zapéct.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 47 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
713.21 kcal |
Protein |
33.60 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
69.57 g
10.00 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
31.39 g
16.39 g
|
Reklama
Reklama