Pikantní fazolový dip
- Přidat foto
-
Reklama
Ke grilování patří drobné občerstvení. U nás jsou oblíbené zeleninové proužky s pikantním dipem. Výbornou chuť má fazolový a hodí se i k pečeným bramborům.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Fazole dáme přes noc namočit a druhý den uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a dáme do misky spolu s kelímkem Cottage.
2.
Ochutíme solí, pepřem, prolisovaným česnekem a rajčatovým protlakem. Prošleháme tyčovým mixérem.
3.
Nastrouháme sýr eidam najemno a vmícháme vařechou. Dáme vychladit. Podáváme s pečenými brambory nebo s proužky zeleniny.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 11 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
171.96 kcal |
Protein |
13.41 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
8.14 g
1.51 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
8.90 g
5.33 g
|
Reklama
Reklama