Pikantní fazolový dip

Ke grilování patří drobné občerstvení. U nás jsou oblíbené zeleninové proužky s pikantním dipem. Výbornou chuť má fazolový a hodí se i k pečeným bramborům.

Reklama

Ingredience

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Fazole dáme přes noc namočit a druhý den uvaříme doměkka. Necháme vychladnout a dáme do misky spolu s kelímkem Cottage.
2.
Ochutíme solí, pepřem, prolisovaným česnekem a rajčatovým protlakem. Prošleháme tyčovým mixérem.
3.
Nastrouháme sýr eidam najemno a vmícháme vařechou. Dáme vychladit. Podáváme s pečenými brambory nebo s proužky zeleniny.

Od: Ráďa 78, 27.6.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Ráďa 78
Cena ingrediencí: 1 × porce = 11 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
171.96 kcal
Protein
13.41 g
Sacharidy
z toho cukr
8.14 g
1.51 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
8.90 g
5.33 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama