Pomazánka z makrely a tvarohu
- Přidat foto
-
Reklama
Nadýchaná pomazánka jemné a lahodné chuti. Hodí se na chuťovky nebo jako svačinka pro děti. A připravená je za pár minut.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Maso z uzené makrely důkladně obereme od kostí. Dáme do misky a smícháme se změklým máslem a tvarohem. Dlouze šleháme mixérem, aby byla pomazánka jemná a nadýchaná.
2.
Ochutíme rajčatovým protlakem, solí a pepřem. Dáme vychladit a můžeme podávat.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 5 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 10 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
184.05 kcal |
Protein |
9.30 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.76 g
1.55 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
15.61 g
9.15 g
|
Reklama
Reklama