Volská oka se šunkou
- Přidat foto
-
Reklama
Skvělá snídaně na víkend, když máte více času na přípravu. Nejlépe chutnají s grilovanou topinkou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Cibuli nakrájíme na proužky a šunku na kostičky. Rozehřejeme sádlo a dáme orestovat cibuli a šunku. Okořeníme. Dobře promícháme.
2.
Na směs rozklepneme vejce a necháme na střední stupeň prohřívat. Až je bílek hotový, pánev vypneme a na chvíli přiklopíme pokličku.
3.
Podáváme s grilovanou topinkou, před servírováním osolíme a opepříme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 10 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 26 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
319.82 kcal |
Protein |
21.75 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
5.57 g
2.83 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
22.65 g
8.27 g
|
Reklama
Reklama