Zelňáčky
- Přidat foto
-
Reklama
Miluji bramboráky, a tak objevuji různé druhy. Kromě klasických už jsem vyzkoušela cuketové a dnes jsem objevila další skvělou variantu!
S kysaným zelím. Top 🙂
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Oloupeme a nastrouháme brambory najemno.
2.
Přidáme zelí.
3.
Osolíme a opepříme.
4.
Přidáme hrašku a solamyl.
5.
Důkladně promícháme a necháme 5 až 10 minut odležet.
6.
Znovu promícháme a smažíme na olej cca 5 minut z každé strany.
7.
Já mám ráda extrémně křupavé, tak smažím klidně i déle.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 40 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Liška |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 17 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
720.22 kcal |
Protein |
19.57 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
142.56 g
8.55 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
1.09 g
0.29 g
|
Reklama
Reklama