Salát s bílými fazolemi
- Přidat foto
-
Reklama
Výborný a lehounce pikantní salát s výživnou luštěninou. S pečivem je to skvělá letní večeře.
Reklama
Ingredience
Dresink
Postup přípravy
1.
Fazole namočte přes noc do studené vody. Druhý den vodu vyměňte, dejte novou, osolte a uvařte fazole doměkka.
2.
Salát nakrájejte na kostičky a propláchněte ve studené vodě. Ředkvičky omyjte a nakrájejte na čtvrtiny. Rajčata omyjte a nakrájejte na šestiny. Přidejte uvařené a vychladlé fazole. Opatrně promíchejte, ledový salát je křehký.
3.
V misce smíchejte dresink, česnek prolisujte. Dresink je výrazný, podávejte zvlášť v misce se lžící a salát si dochutí každý až při servírování.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 50 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
332.05 kcal |
Protein |
13.91 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.83 g
5.79 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.44 g
2.30 g
|
Reklama
Reklama