Teplý salát z červené řepy
- Přidat foto
-
Reklama
Vynikající salát, který si rád připravím k večeři, když mám trochu času navíc. Nevýhodou je dlouhé vaření řepy a máčení cizrny. Dá se nahradit řepou předvařenou a sterilovanou cizrnou.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Řepu uvaříme a oloupeme. Nakrájíme na hranolky. Cizrnu necháme namočenou přes noc a uvaříme doměkka. Rucolu propláchneme na sítku.
2.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej, dáme řepu a cizrnu a promícháme. Prohřejeme a přidáme rucolu. Rychle a opatrně prohřejeme společně. Rucolu necháme na pánvi opravdu jen velmi krátce.
3.
Dáme do misek, přidáme nakrájenou mozzarellu. Zakápneme balzamikovým octem a můžeme podávat.
4.
Je možné dochutit citrónovou šťávou a solí, ale většinou to není třeba.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 27 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
358.05 kcal |
Protein |
25.22 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
29.00 g
17.16 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.60 g
7.00 g
|
Reklama
Reklama