Salát z pekingského zelí s cizrnou

Skvělý salát, který se hodí jako příloha k pečenému nebo grilovanému masu. Díky luštěnině je to i výživná večeře.

Reklama

Ingredience

Dresink

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Cizrnu namočíme přes noc a uvaříme doměkka nebo použijeme sterilovanou.
2.
Zelí nakrájíme na kostičky a důkladně propereme. Na sítku propereme rucolu. Salátovou okurku oškrábeme a nakrájíme na kostičky, papriky očistíme a nakrájíme na proužky. Dáme do mísy spolu s vychladlou cizrnou. Vše smícháme v míse s olivovým olejem.
3.
V jiné míse smícháme dresink a před servírováním naléváme na salát.

Od: Iva V, 15.7.2019

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 30 min celkem
Množství: 6 × porce
Autor: Iva V
Cena ingrediencí: 1 × porce = 20 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
213.20 kcal
Protein
8.28 g
Sacharidy
z toho cukr
14.48 g
8.50 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
12.17 g
3.52 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama