Salát z pekingského zelí s cizrnou
- Přidat foto
-
Reklama
Skvělý salát, který se hodí jako příloha k pečenému nebo grilovanému masu. Díky luštěnině je to i výživná večeře.
Reklama
Ingredience
Dresink
Postup přípravy
1.
Cizrnu namočíme přes noc a uvaříme doměkka nebo použijeme sterilovanou.
2.
Zelí nakrájíme na kostičky a důkladně propereme. Na sítku propereme rucolu. Salátovou okurku oškrábeme a nakrájíme na kostičky, papriky očistíme a nakrájíme na proužky. Dáme do mísy spolu s vychladlou cizrnou. Vše smícháme v míse s olivovým olejem.
3.
V jiné míse smícháme dresink a před servírováním naléváme na salát.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 20 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
213.20 kcal |
Protein |
8.28 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
14.48 g
8.50 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
12.17 g
3.52 g
|
Reklama
Reklama