Zeleninový salát s uzeným tofu a hořčicovo-medovou zálivkou
- Přidat foto
-
Reklama
V parných dnem nám přijde zeleninový salát jistě vhod. Je to rychlé a osvěžující jídlo.
Reklama
Ingredience
Na zálivku
Postup přípravy
1.
Ledový salát rozebereme na listy a důkladně propláchneme pod tekoucí vodou. Poté natrháme nebo nakrájíme na kousky. Půlky paprik zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Ředkvičky nakrájíme na kolečka a rajčata s okurkou na kostičky. Vše vložíme do salátové mísy a promícháme.
2.
Uzené tofu nakrájíme na kostky a na lžičce olivového oleje ho na pánvi orestujeme. Necháme vychladnout a přidáme do mísy k zelenině. Promícháme.
3.
Z olivového oleje, hořčice, medu a citronové šťávy pomocí metličky připravíme zálivku. Osolíme, opepříme a salát zálivkou polijeme.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 30 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Šárka75 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 51 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
561.16 kcal |
Protein |
18.11 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
19.80 g
15.16 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
45.42 g
5.64 g
|
Reklama
Reklama