Zelný salát s kedlubnou
- Přidat foto
-
Reklama
Křupavý a svěží salát, který oproti běžným zelným salátům není vůbec kyselý. Chystáme vždy ke grilování nebo k pečenému masu.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Hlávku zelí nakrájíme na tenké nudličky. Propláchneme na cedníku. Kedlubnu okrájíme a nakrájíme na velmi tenké hranolky.
2.
Dáme do mísy spolu s olivovým olejem a solí a promačkáme rukou. Mačkáme alespoň 5 minut.
3.
Vymačkáme čerstvou šťávu z půlky pomeranče a přidáme k salátu. Promícháme.
4.
Nakonec vmícháme červenou papriku. Část nakrájíme na kostičky část necháme na kolečka na ozdobení.
5.
Dáme vychladit alespoň na půl hodiny a před servírováním odlejeme přebytečnou šťávu.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 20 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 13 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
147.95 kcal |
Protein |
4.39 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
10.81 g
10.65 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
7.20 g
1.01 g
|
Reklama
Reklama