Rybí filé s rajčaty
- Přidat foto
-
Reklama
Krásný nápad, jak připravit rybí filé, aby nebylo suché a nemuselo se smažit v trojobalu. S nakládanými rajčaty chutná výborně.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Brambory oškrábeme a dáme vařit do osolené vody na asi 10 minut. Vodu vylejeme a brambory překrájíme na široké plátky.
2.
Rybí filé osolíme, opepříme a posypeme trochou grilovacího koření.
3.
Rajčata přendáme do mísy, trochu rozkrájíme. Přidáme cukr, oregano, prolisovaný česnek a promícháme.
4.
Na dno zapékací mísy vyskládáme brambory, přidáme polovinu rajčatové směsi.
5.
Dáme rybí filé a druhou polovinu rajčatové směsi. Přikryjeme poklicí. Pečeme na 190 stupňů asi 40 minut.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 1 hod celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 47 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
530.24 kcal |
Protein |
34.06 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
86.34 g
12.36 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
1.30 g
0.17 g
|
Reklama
Reklama