Grilovaný pstruh na bylinkách
- Přidat foto
-
Reklama
Když nepřeje počasí, můžete si připravit výbornou grilovanou dobrotu doma v troubě. Sáhněte po rybě, stačí jen pár tahů štětečkem s kořením a za 15 minut už servírujete.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Rybu opláchneme a z obou stran důkladně osolíme.
2.
V misce smícháme změklé máslo s prolisovaným česnekem a kořením. Máslo se musí na rybu dobře roztírat, můžete mírně nahřát. Směs dobře promícháme.
3.
Vezmeme silikonový štětec a směs natřeme na rybu z obou stran.
4.
Rozehřejeme gril v troubě a grilujeme kůží nahoru asi 10 až 14 minut.
5.
Podáváme s rozpečenou bagetkou.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 15 min celkem |
Množství: | 3 × porce |
Autor: | Ráďa 78 |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 64 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
263.61 kcal |
Protein |
21.38 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.05 g
0.03 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
19.80 g
10.31 g
|
Reklama
Reklama