Filé v nivové omáčce
- Přidat foto
-
Reklama
Ryba by se měla na našem stole objevit alespoň dvakrát do týdne. Ale jakou úpravu zvolit, když klasický trojobal je okoukaný? Zkuste filety zapéct v nivové omáčce. Zaručeně si pochutnáte.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Filety opláchneme. Připravíme si zapékací mísu. Nivu nastrouháme, česnek prolisujeme.
2.
V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme mouku a rychle promícháme. Zalijeme mlékem a uvaříme hustý základ na omáčku. Do ní vmícháme nivu a česnek. Prohřejeme.
3.
Část omáčky nalejeme pod filety, vložíme filety a přelijeme zbytkem omáčky. V zapékací míse budou filety zcela zakryty omáčkou. Dáme poklici.
4.
Zapékáme na 180 stupňů asi 30 až 40 minut. Podáváme s brambory.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 40 min celkem |
Množství: | 2 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 44 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
485.06 kcal |
Protein |
33.32 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
12.30 g
5.25 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
34.23 g
21.23 g
|
Reklama
Reklama