Cizrnová pomazánka
- Přidat foto
-
Reklama
Cizrna je velmi chutná luštěnina, která se poslední dobou vrací do našeho jídelníčku. Spousta z nás ale váhá, jak ji vlastně upravit. Zkuste třeba pomazánku a určitě vás mile překvapí.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Sterilovanou cizrnu si přecedíme a dáme do mixéru, společně s taveným sýrem, česnekem, solí, pepřem a citrónovou šťávou a mixujeme do hladké pasty.
2.
Rozehřejeme si olej na pánvi, mezitím si nakrájíme cibuli na půl kolečka a přidáme na pánev. Opečeme do zlatova.
3.
Do hotové pasty vmícháme, nakrájenou celerovou nať, na kostičky nakrájené sušené rajčata a lehce promícháme.
4.
Při podávání posypeme opečenou cibulí a slunečnicovými semínky.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 15 min celkem |
Množství: | 4 × porce |
Autor: | Petuler |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 19 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
257.12 kcal |
Protein |
9.79 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
18.90 g
9.86 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
14.32 g
3.80 g
|
Reklama
Reklama