Pomalu pečená krůtí palička
- Přidat foto
-
Reklama
Výborná krůtí pečeně, která se nevysuší. Zachutná s bramborovou přílohou, rýží i po studenu s pečivem nebo se salátem. Nejlépe se peče k večeru a se zapnutým časovačem na troubě.
Reklama
Ingredience
Postup přípravy
1.
Krůtí maso omyjeme a připravíme si zapékací mísu.
2.
V misce smícháme olej, koření a prolisovaný česnek. Štětečkem natíráme směs na krůtu ze všech stran. Necháme 1 hodinu v pokojové teplotě.
3.
Rozehřejeme troubu na 140 stupňů a pečeme 4 hodiny. Mezitím jednou otočíme. Používám časovač a peču většinou přes noc, nechám pak v teplé troubě do rána.
4.
Poté zapneme gril s cirkulací vzduchu, odklopíme poklici a dopečeme kůži do zlatova.
Reklama
Reklama
Reklama
Komentáře
Žádné komentáře.
Nový komentář
Reklama
Reklama
Hodnocení: |
hodnotit
|
---|---|
Čas: | 4 hod 20 min celkem |
Množství: | 6 × porce |
Autor: | Iva V |
Cena ingrediencí: | 1 × porce = 22 Kč Rozpis na položky |
Kategorie a štítky: |
Reklama
Nutriční hodnoty
Množství |
1 × porce |
Energetická hodnota |
337.22 kcal |
Protein |
34.16 g |
Sacharidy
z toho cukr
|
1.46 g
0.53 g
|
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
|
24.45 g
5.96 g
|
Reklama
Reklama